Las Vegas logo
Facebook
 
  ;

Nyhedsbrev Marts 2013.

Tid til fornyelse af kontingent 2013.

Og til at blive medlem hvis du ikke allerede er det.
Las Vegas har været underlagt et langt sejt træk i forhold til renovering og det store arbejde er næsten færdiggjort. Budgettet der blev lagt for de midler som vi modtog fra LAG er overholdt, hvilket betyder at pengene er brugt. Imidlertid er der stadig vigtige opgaver der skal løses, eksempelvis at sørge for en bedre akustik i salen, at afhøvle og lakere gulvet, etablere udsugning i køkkenet og en hel del andre ”småting”.

Vi skal igen i gang med at anvende huset til det som det er tiltænkt. Nemlig at ”forsamles” i. Udover de arrangementer der allerede, fra bestyrelsens side, er programsat, håber vi på at komme i betragtning som vært ved et Liv i Forsamlingshuset arrangement igen i år. Vi modtager meget gerne ideer fra dig om hvad dette arrangement skal indeholde.

Vi håber at Las Vegas` medlemmer, såvel som alle andre vil gøre brug af huset. Udover at være gæster ved arrangementer, er der også vide muligheder for at benytte huset ved dine egne arrangementer. Huset kan lejes på normal vis hvor nøglen udleveres og lejer står for resten. Der kan indgås aftale sådan at lejer står for en del af arrangementet og Las Vegas for resten, og der kan indgås særlige aftaler i forbindelse med arrangementer der har almennyttig karakter. Tjek www.lasvegasdjurs.dk og læs om mulighederne eller kontakt et bestyrelsesmedlem.

I forbindelse med renoveringen har en del mennesker givet en hjælpende hånd. Det har været vigtigt for gennemførelsen og vi benytter lejligheden her til at sige TAK. For at dampen skal kunne holdes oppe, er der fortsat brug for frivillige. Opgaverne kan være: Praktiske opgaver ved vedligehold udendørs og indendørs. Praktiske opgaver før, under og efter arrangementer. Udsmykning. Rengøring. Fondsøgning. Ide` udvikling.
Andet

Kort sagt: For at Las Vegas fortsat skal kunne eksistere og udvikle sig er der brug for al den støtte der kan opdrives. Det være sig økonomisk, praktisk og udviklingsmæssigt.

Kan du se ideen med et sted som Las Vegas i dit lokalområde. Har du lyst til at der fortsat skal være et hus som du kan benytte til alsidige formål. Et sted hvor du kan få interessante oplevelser. Så er appellen: Forny dit medlemskab. Bliv medlem. Bliv frivillig.

Du bliver ny medlem eller fornyer dit medlemskab ved at indbetale et års abonnement på 100 kr. via netbank på konto 9388 0000618349. Som ny medlem skal du derefter sende dit navn, adresse og gerne tlf. nr. til j@haundesign.dk så er du registreret som medlem. Du bliver frivillig ved at kontakte et medlem af bestyrelsen. Se hjemmesiden

Der har fornylig været afholdt generalforsamling og du vil om kort tid kunne læse referatet på hjemmesiden.

Du kan også læse om alt mulig andet der vedrører Las Vegas på www.lasvegasdjurs.dk

Kærlig hilsen
Bestyrelsen.
Las Vegas.

LAS VEGAS DJURS • Fjerupgårde forsamlingshus • Georgsmindevej 7 • 8961 Allingaabro • Telefon: 4283 3477 • kontakt@lasvegasdjurs.dk © 2012 LAS VEGAS