Las Vegas logo
Facebook
 
  ;

Nyhedsbrev Januar 2016.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Lidt nyt herfra ved indgangen til det nye år og hen mod afslutningen af LVD` bestyrelses år.

Noget af det vigtigste er vel egentlig at minde om at det er tid til fornyelse af medlemskab og derfor indbetaling af kontingent. Det hele er jo nemlig kun muligt hvis huset får tilført noget økonomi. Så hvis du stadig synes at ideen om at ha et hus som Las Vegas Djurs er god, og har lyst til at støtte foretagenet så se nederst på siden hvordan du indbetaler.

Samme tema gør sig gældende i forhold til tilmelding ved arrangementer hvor der serveres mad. For at kunne holde budgetter og ramme den rigtige mængde råvarer ved madfremstilling er det besluttet at ændre procedure fra at kokken efter arrangementet får betaling på grundlag at de kvitteringer der fremkommer, til at kokken får et beløb udbetalt før arrangementet. Beløbet fastsættes på baggrund af menuens art og omfang og ud fra mængden af gæster. Derfor er det af betydning, i god tid, at have en rimelig nøjagtig viden om hvor mange gæster der kommer. Ud fra den betragtning er det besluttet at ændre deadline for tilmelding fra en til fire dage før et arrangement. Det er dog muligt at tilmelde senere, hvilket dog vil medføre en øget entre` pris. Vi håber på jeres forståelse og opbakning.

Det er til fællesspisning i Las Vegas Djurs vi hver anden torsdag i lige uger, kan mødes med venner, bekendte og dem vi ikke vidste vi ville komme til at kende. Her har vi mulighed for at spise både kød og vegetar retter, altid afsluttet med kaffe og kage. Alt sammen til 50 kr. for voksne. Børn over 10 år, 25 kr. Men for at kunne overkomme fællesspisning hver anden torsdag, gerne året rundt, er det nødvendigt at der er flere ”kokke” i køkkenet. Så ideen herfra er at invitere dig ind i Las Vegas` køkken for en torsdag, eller flere hvis du har lyst. Du bestemmer helt selv menuen, det behøver ikke være speciel fin mad eller en stor forestilling. Du kan medbringe dine egne medhjælpere eller du kan få hjælp af folk fra Las Vegas bestyrelse. Stemningen er uhøjtidelig og hyggelig. Gæsterne kommer lidt før kl. 18 og er som regel gået igen ved 20 tiden. Vi håber meget at du har lyst til at indtage køkkenet og trylle lidt mad frem til gæsterne ved en fællesspisning eller to.

En ny udstilling /udsmykning er på vej i Las Vegas Djurs. Ide´en er at alle billeder skal illustrere mennesker der danser. Det kan være malerier, akvareller, plakater, tekstil, tegninger, fotografier, LP covers, i farver, sort/hvide, you name it. Gerne store billeder, men også mindre. Har du lyst til at bidrage. Har du dansende billeder hængende eller liggende, fremstiller du måske selv billeder, som du har lyst til skal hænge i huset for en periode. Det ville være sjovt hvis du vil være med, interessant og en stor hjælp. Håber du er interesseret.

Vi har allerede nu en plan for det kommende års faste arrangementer. Vel egentlig også på tide. En planlægnings opgave vi vidst ikke er helt gode til. Til gengæld er vi gode til at sætte tingene i scene og afholde arrangementerne. Vi håber i vil møde op, more og hygge jer og samtidig støtte husets mulighed for fortsat at være til rådighed for alle der har lyst til at bruge det.

Endelig vil jeg orientere om at årets generalforsamling i år vil starte med en fællesspisning. Dog er det selvfølgelig muligt at deltage i forsamlingen uden først at deltage i spisningen.

FAKTA:

Kontingent: Du bliver medlem eller fornyr dit medlemskab ved at betale 100.- kr. via net bank til
9388 0000618349. Når du derefter sender dit navn, adresse og gerne tlf. nr. til kirstenkatcher@gmail.com er du registreret som medlem.

Fællesspisning: Kontakt Kirsten Katcher på tlf. 8638 6010 eller mail: kirstenkatcher@gmail.com. På Face Book, eller mød hende ved en fællesspisning.
Hun kan fortælle mere og vil være behjælpelig med alt du har brug for.

Udstilling/udsmykning: Kontakt Jena Schiff på tlf. 2046 4446 eller mail: jenaschiff@msn.com

Det kommende års fastsatte arrangementer:
De seks fastsatte arrangementer er som flg:
Vinterfest, dato ikke fastsat.
Forårsfest 30. april.
Marked 5. maj (Kristi Himmelfartsdag).
Sensommerfest 10. september.
Liv i Forsamlingshusene 1 eller 8. oktober?
Julefrokost 25. november.

Generalforsamling 2016: Afholdes 10. marts 2016. Generalforsamlingen indledes med fællesspisning
kl. 18.00
. 50 kr. pr kuvert. Mødet indledes 19.30.
HUSK! Du skal være medlem for at have stemmeret ved Generalforsamlingen.

Følg i øvrigt med i det hele på www.lasvegasdjurs.dk og på face book siden LAS VEGAS DJURS.

På bestyrelsens vegne
Kærlig hilsen Jena Schiff.

 

 
LAS VEGAS DJURS • Fjerupgårde forsamlingshus • Georgsmindevej 7 • 8961 Allingaabro • Telefon: 4283 3477 • kontakt@lasvegasdjurs.dk © 2012 LAS VEGAS