Las Vegas logo
Facebook
 
  ;

Nyhedsbrev februar 2018.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Om ikke så længe er det igen tid til at afholde generalforsamling. Men før det får i lige en opdatering på dit og dat.

Det seneste år har budt på flere musikarrangementer end der efterhånden er skabt tradition for. Ud over de fem, på forhånd planlagte arrangementer, har der været afholdt to pop up koncerter. Det sker på den måde at musiknavne kontakter os og tilbyder deres besøg, som regel til mere favorable priser end de ellers forlanger.
Det kan ske hvis de alligevel er på tur og har et hul i kalenderen eller bare fordi de virkelig gerne vil spille for jer/os kære LVD venner, det er der mange der vil.
Ofte sker det med ret kort varsel og så må vi i gang med et hurtigt pr fremstød. Vi har hørt fantastisk musik og set skønne optrædener og det glæder os at det har været muligt for os at kunne etablere grobund for det.
Det er dog her på sin plads at beklage det meget høje lydniveau hos det band der spillede til årets julefrokost. Vi vil fremover sikre os mod gentagelser.

På trods af alt det sjove og måske på grund af det, er det dog sådan at det nuværende hold bag LVD har erkendt at det fremover bliver nødvendigt med mere engagement og direkte deltagelse fra folk uden for bestyrelsen. Hvis niveauet skal holdes, og gerne højnes så bliver det afgørende nødvendigt med flere hoveder og hænder til at løfte alle opgaverne.
Vi håber at det lykkes, for det lille hus står jo der med utallige gode historier i sig, parat til at brygge en masse nye.

I sensommeren fik vi ideen om at give de traditionelle fællesspisninger præg af rejser til forskellige lande. Samtidig opfordrede vi ”gæstekokke” til at indtage LVD´s køkken. Det har resulteret i tanzaniansk, italiensk, jysk, indisk, mexicansk og iransk mad. I nærmeste fremtid kan vi nyde en svensk menu.
Vi håber at endnu flere vil byde ind og kokkerere mad fra yndlingslande. Folk fra bestyrelsen bakker op med alt det praktiske omkring arrangementerne.

Husets forårsrengøring er i år planlagt til søndag d. 18 marts fra kl 10.00. Vi i bestyrelsen bliver lykkelige hvis nogen har lyst til at komme og gi en hånd med.
Vi gir frokost og en fyraftens øl/vand.

Med hensyn til medlemskontingent er der sket et par ændringer. Bestyrelsen har, med mandat fra sidste års generalforsamling, besluttet at ændre medlemskontingent fra 100 til 150 kr. Det bliver om kort tid muligt at betale via mobil Pay, og dermed lettere, at indbetale kontingent.

Medio marts afholdes generalforsamling og dermed også valg til bestyrelsen. I år er vi fire der er på valg. Er du sådan en der kan se interessante muligheder i Las Vegas Djurs. Kan du li at få noget til at ske i samarbejde med andre og har du noget energi i overskud. Så overvejer du måske at stille op. Henvend dig til en af bestyrelsesmedlemmerne og få mere at vide om arbejdet med LVD. Du kan også kontakte sekretæren og få oplysende dokumenter tilsendt.

Herunder data og kontakt oplysninger til det du kunne finde interessant.

Glæder os til at ses.

KONTINGENT. Du bliver nyt medlem eller fornyr dit medlemskab ved at betale 150.- kr. via net bank til kontonr. 9388 0000618349.
Når du derefter sender dit navn, adresse og gerne tlf. nr. til kontakt@lasvegasdjurs.dk er du registreret som medlem.
MobilePay er endnu ikke helt på plads. Vi sender info hurtigst muligt. Du kan også betale næste gang du kommer i Las Vegas Djurs.

FRIVILLIG. Har du lyst, og det håber vi du har, til at være med til at løfte nogle af de opgaver der er forbundet med at holde huset godt kørende, organisatorisk eller praktisk så kontakt Mette Frisk. mpf@nrdn.dk eller tlf.26 91 94 69.

FÆLLESSPISNING. Kunne det være noget for dig at indtage LVD´s køkken som gæstekok ved en fællesspisning så kontakt Kirsten Katcher og hør mere. kirstenkatcher@gmail.com eller tlf. 41 58 60 10.

RENGØRING. Gir du en hjælpende hånd ved forårsrengøringen d. 18 marts kl. 10. så kontakt Jeppe Haun. kontakt@lasvegasdjurs.dk eller tlf.: 29 80 06 44.

GENERALFORSAMLING torsdag den 15. marts 2017 i forsamlingshuset. Kl. 19.30.
Før generalforsamlingen inviteres til fællesspisning.

Maden er klar kl. 18. og menuen denne aften er:
Torsk i grøntsager med kartofler og sovs.
Kaffe og kage.
Pris: Voksen 50 kr. Børn over 10 år, 25 kr.
Tilmelding senest 13 marts til:
kirstenkatcher@gmail.com eller 41586010.
Det er muligt at deltage i spisning / generalforsamling uafhængigt af hinanden.

Dagsorden:
• Valg af dirigent
• Valg af referent.
• Valg af to stemmetællere.
• Formandens beretning.
• Fremlæggelse af regnskab ved kassereren.
• Godkendelse af kontingent.
• Forelæggelse af foreløbig plan for det kommende års aktiviteter.
• Indkomne forslag / emner.
• Valg af medlemmer og suppleanter.
• Eventuelt.

Forslag skal være næstformanden i hænde senest to uger før generalforsamlingen.
Sendes til kontakt@lasvegasdjurs.dk eller skriftligt til
Las Vegas Djurs, Fjerupgårde forsamlingshus
Georgsmindevej 7,
8961 Allingaabro.

ARRANGEMENTER. Datoer som allerede nu er fastlagte.
15.03. Generalforsamling
18.03. Stor rengøring.
05.05. Forårsfest.
29.09. Sensommerfest. Pierre Dørge and The New Jungle Orchestra.
27.10. Liv i Forsamlingshusene.
30.11. Julefrokost.
Fællesspisning den 2. onsdag i hver måned.

På bestyrelsens vegne
Kærlig hilsen
Jena Schiff
Sekretær og PR.
Facebook LAS VEGAS DJURS
www.lasvegasdjurs.dk

LAS VEGAS DJURS • Fjerupgårde forsamlingshus • Georgsmindevej 7 • 8961 Allingaabro • Telefon: 4283 3477 • kontakt@lasvegasdjurs.dk © 2012 LAS VEGAS