Las Vegas logo
Facebook
 
  ;

Nyhedsbrev August 2016.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Las Vegas er ved at vågne af sin sommerdvale og vi skal i gang med en masse spændende tiltag.

En lang række musikarrangementer er planlagt. Det første finder sted i september. Musikken spilles af The New Originales som står for gedigen Rock n` roll. Til lejligheden serveres der en platte med lækkerier.

Vi prøver noget nyt og arrangerer nogle dage hvor der syltes, mostes, henkoges og fermenteres af alle tilgængelige frugter, bær og grøntsager. Der vil blive mulighed for at lære at lave mælkesyre-gærede grøntsager, og vi skaffer en stor æblepresser. Alle der har lyst til at deltage, er velkommen til at møde op på dagene med egne grøntsager samt værktøj og beholdere.

De traditionelle fællesspisninger vender tilbage med start 8. september og bliver derefter som vanligt afviklet hver anden torsdag i lige uger. Kunne du have lyst til at være kok for en enkelt eller flere fællesspisninger ville det være inspirerende og en stor hjælp.

Elro Fonden blev i foråret ansøgt om et større beløb rettet mod en omfattende renovering af køkkenet. Desværre blev beløbet ikke bevilget. Der arbejdes på at finde andre egnede fonde at søge.

Ansøgning om 6.000 kr. til køkkenelementer er blevet bevilget af Norddjurs kommunes forsamlingshuspulje.

Ansøgning om 5.800 kr. er bevilget af Norddjurs Kommunes frivilligheds pulje. Beløbet er bundet til at kunne invitere mennesker som er kommet til Djursland som flygtninge til fællesspisning. Hvis nogen har lyst til at invitere flygtninge med til fællesspisning i Las Vegas kan i komme og spise gratis, ligesom der også kan betales for transporten.

Vi håber at Las Vegas` medlemmer, såvel som alle andre fortsat vil gøre brug af huset. Udover at være gæster ved arrangementer, er der også vide muligheder for at benytte huset ved dine egne arrangementer. Huset kan lejes på normal vis hvor nøglen udleveres og lejer står for resten. Der kan indgås aftale sådan at lejer står for en del af arrangementet og Las Vegas for resten, og der kan indgås særlige aftaler i forbindelse med arrangementer der har almennyttig karakter. Tjek www.lasvegasdjurs.dk og læs om mulighederne eller kontakt et bestyrelsesmedlem. Har du andre ideer, kontakt bestyrelsen.

For at dampen skal kunne holdes oppe, er der fortsat brug for frivillige. Opgaverne kan være: Praktiske opgaver ved vedligehold udendørs og indendørs. Praktiske opgaver før, under og efter arrangementer. Udsmykning. Rengøring. Ide` udvikling. Andet.

Arrangementer 2016.

17. September.
Sensommerfest
The new originals

8. oktober.
Liv i Forsamlingshusene
Pierre Dørge & New Jungle Orchestra

14-15-16. Oktober.
Sylte/Moste–dage i Las Vegas Djurs.

4. november
Rikke Lie (Trio)

25. november.
Julefrokost (Program endnu ikke fastlagt.)

Arrangementer 2017.

21. januar
Raggede Anns.

25. februar
Vinterbal (Program endnu ikke fastlagt.)

8. april
Forårsfest.(Program endnu ikke fastlagt.)

FAKTA:
Kontingent: Du bliver medlem eller fornyr dit medlemskab ved at betale 100.- kr. via net bank til
9388 0000618349. Når du derefter sender dit navn, adresse og gerne tlf. nr. til kirstenkatcher@gmail.com er du registreret som medlem.

Fællesspisning: Kontakt Kirsten Katcher på tlf. 8638 6010 eller mail: kirstenkatcher@gmail.com. På Face Book, eller mød hende ved en fællesspisning.
Hun kan fortælle mere og vil være behjælpelig med alt du har brug for.

Følg i øvrigt med i det hele på www.lasvegasdjurs.dk og på face book siden LAS VEGAS DJURS.

www.lasvegasdjurs.dk kan du:
Læse om indholdet i de enkelte arrangementer.
Se hvordan du bliver nyt medlem eller fornyr dit medlemskab.
Se hvordan du bliver frivillig. Læse dagsordner og referater fra afholdte bestyrelsesmøder.
Læse om alt mulig andet der vedrører Las Vegas Djurs.
Følg os også på Facebooksiden.

På bestyrelsens vegne

Kærlig hilsen

Jena Schiff.
Sekretær og PR medansvarlig.

LAS VEGAS DJURS • Fjerupgårde forsamlingshus • Georgsmindevej 7 • 8961 Allingaabro • Telefon: 4283 3477 • kontakt@lasvegasdjurs.dk © 2012 LAS VEGAS