Las Vegas logo
Facebook
 
  ;

Nyhedsbrev April 2014.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Siden sidst har der været afholdt generalforsamling i foreningen, og efter valg er bestyrelsen igen fuldtallig med syv medlemmer og to suppleanter.

Som noget nyt bliver alle dagsordner og referater fra afholdte bestyrelsesmøder nu lagt på hjemmesiden, hvor de kan findes under fanen organisation. Det bliver således endnu lettere at følge med i hvad der sker i Las Vegas. Yderligere kan du, via hjemmesiden, kontakte bestyrelsen, hvis du synes, der er nogle emner der burde tages op, de vil så blive behandlet på et kommende møde og resultatet kan derefter læses i det efterfølgende referat.

Med forårets komme er det tid til fornyelse af dit medlemskab eller til at blive medlem hvis du ikke allerede er det.

Du kan blive medlem ved at indbetale 100.-kr via netbank til 9388 0000618349. Når du derefter sender dit navn, adresse, og gerne tlf. nr. til kirstenkatcher@gmail.com er du registreret som medlem. Du kan også tilmelde dig ved at ringe til Jeppe på tlf. 29 80 06 44.
Som noget nyt kan du forny dit medlemskab eller blive registreret som nyt medlem, ved at henvende dig hos Min Købmand i Nørager.

En af de helt store ting, der er sket i Las Vegas, er at akustikken er blevet voldsomt forbedret.
Efter grundige undersøgelser i lignende huse og vejledning fra kyndige, er der nu blevet opsat plader, som gør det så meget mere behageligt at opholde sig i huset, nu med en langt bedre lyd.

Tina, som er frontløber for gruppen, der arrangerer fællesspisninger, har sammen med Claus fået en ny skøn datter, og som flg. heraf er de naturligvis meget optaget pt. Ind til Tina vender tilbage til gryderne i Las Vegas Djurs, vil Kirsten Katcher være substitut, og hun inviterer første gang til fællesspisning torsdag d. 24. april.

Også i år vil der blive afholdt traditionsbundne arrangementer. Indholdet i de enkelte arrangementer er endnu ikke fastlagt, men datoerne kan du se herunder.

Datoer at bemærke:

17. maj.
Forårsfest.
29. maj. Marked.
13. juni. Kor og Grill.
30. august. Sensommerfest.
18. oktober. Liv i Forsamlingshusene.
28. november. Vinterba

Kig forbi www.lasvegasdjurs.dk og:

Læs referatet fra generalforsamlingen afholdt i januar 2014.
Læs dagsordner og referater fra afholdte bestyrelsesmøder.
Se hvordan du bliver nyt medlem eller fornyr dit medlemskab.
Læs om indholdet i de enkelte arrangementer.
Læs om alt mulig andet der vedrører Las Vegas Djurs.
Følg os også på Facebook.

På bestyrelsens vegne.

Kærlig hilsen

Jena Schiff.
Sekretær
Las Vegas Djurs
l

LAS VEGAS DJURS • Fjerupgårde forsamlingshus • Georgsmindevej 7 • 8961 Allingaabro • Telefon: 4283 3477 • kontakt@lasvegasdjurs.dk © 2012 LAS VEGAS