Las Vegas logo
Facebook
   
blank
  Nyhedsbreve

Nyhedsbrev februar 2018.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Om ikke så længe er det igen tid til at afholde generalforsamling. Men før det får i lige en opdatering på dit og dat.

Det seneste år har budt på flere musikarrangementer end der efterhånden er skabt tradition for. Ud over de fem, på forhånd planlagte arrangementer, har der været afholdt to pop up koncerter. Det sker på den måde at musiknavne kontakter os og tilbyder deres besøg, som regel til mere favorable priser end de ellers forlanger.
Det kan ske hvis de alligevel er på tur og har et hul i kalenderen eller bare fordi de virkelig gerne vil spille for jer/os kære LVD venner, det er der mange der vil.
Ofte sker det med ret kort varsel og så må vi i gang med et hurtigt pr fremstød. Vi har hørt fantastisk musik og set skønne optrædener og det glæder os at det har været muligt for os at kunne etablere grobund for det.
Det er dog her på sin plads at beklage det meget høje lydniveau hos det band der spillede til årets julefrokost. Vi vil fremover sikre os mod gentagelser.

På trods af alt det sjove og måske på grund af det, er det dog sådan at det nuværende hold bag LVD har erkendt at det fremover bliver..........

Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev august 2016.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Las Vegas er ved at vågne af sin sommerdvale og vi skal i gang med en masse spændende tiltag.

En lang række musikarrangementer er planlagt. Det første finder sted i september. Musikken spilles af The New Originales som står for gedigen Rock n` roll. Til lejligheden serveres der en platte med lækkerier.

Vi prøver noget nyt og arrangerer nogle dage hvor der syltes, mostes, henkoges og fermenteres af alle tilgængelige frugter, bær og grøntsager. Der vil blive mulighed for at lære at lave mælkesyre-gærede grøntsager, og vi skaffer en stor æblepresser. Alle der har lyst til at deltage, er velkommen til at møde op på dagene med egne grøntsager samt værktøj og beholdere.

De traditionelle fællesspisninger vender tilbage med start 8. september og bliver derefter som vanligt afviklet hver anden torsdag i lige uger
............

Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev januar 2016.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Lidt nyt herfra ved indgangen til det nye år og hen mod afslutningen af LVD` bestyrelses år.

Noget af det vigtigste er vel egentlig at minde om at det er tid til fornyelse af medlemskab og derfor indbetaling af kontingent. Det hele er jo nemlig kun muligt hvis huset får tilført noget økonomi. Så hvis du stadig synes at ideen om at ha et hus som Las Vegas Djurs er god, og har lyst til at støtte foretagenet så se.............

Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev januar 2015.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Og godt nytår.

Dette nyhedsbrev tager dig med en tur tværs over år 2014 og fortæller dig lidt om hvordan Las Vegas Djurs trives.
2014 har været et godt år hvor Las Vegas Djurs har været udsat for gode/sjove og forskelligartede arrangementer, velvilje fra sponsorer, gode og nødvendige indsatser fra frivillige og hele to rekorder.

Alle husets vinduer er skiftet ud med nye, ligeledes er fordøren. Efter ansøgning bevilgede Elro fonden ca. 50.000 kr. til formålet. Arbejdet er blevet udført af.............

Læs hele nyhedsbrevet herNyhedsbrev april 2014.

Kære venner af Las Vegas Djurs.

Siden sidst har der været afholdt generalforsamling i foreningen, og efter valg er bestyrelsen igen fuldtallig med syv medlemmer og to suppleanter.

Som noget nyt bliver alle dagsordner og referater fra afholdte bestyrelsesmøder nu lagt på hjemmesiden, hvor de kan findes under fanen organisation. Det bliver således endnu lettere at følge med i hvad der sker i Las Vegas. Yderligere kan du, via hjemmesiden, kontakte bestyrelsen, hvis du synes, der er nogle emner der burde tages op, de vil så blive behandlet på et kommende møde og resultatet kan derefter læses i det efterfølgende referat.

Med forårets komme er det tid til fornyelse af dit medlemskab eller til at blive medlem hvis du ikke allerede er det.


Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev Oktober 2013.

Kære venner af Las Vegas.

Så er huset Las Vegas tæt på at være tilbage i topform.

Hen over foråret blev Las Vegas udsat for en større renovering. Arbejdet blev udført at frivillige og finansieret af midler fra Landdistrikternes Aktionsgruppe, bedre kendt som LAG.

Umiddelbart efter færdiggørelsen opstod der et brud på en slange som forårsagede en større vandskade, hvilket resulterende i at Las Vegas igen måtte lige stille i en længere periode. Vandskaden er nu udbedret og håndværkerne har netop left the building
Det var en chokerende oplevelse at finde huset oversvømmet.....

Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev Marts 2013.

Tid til fornyelse af kontingent 2013.

Og til at blive medlem hvis du ikke allerede er det.

Las Vegas har været underlagt et langt sejt træk i forhold til renovering og det store arbejde er næsten færdiggjort. Budgettet der blev lagt for de midler som vi modtog fra LAG er overholdt, hvilket betyder at pengene er brugt. Imidlertid er der stadig vigtige opgaver der skal løses, eksempelvis at sørge for en bedre akustik i salen, at afhøvle og lakere gulvet, etablere udsugning i køkkenet og en hel del andre ”småting”.
Vi skal igen i gang med at anvende huset...........................

Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev August 2011.

Så er det igen tid til en orientering om hvad der er sket og sker i og omkring forsamlingshuset.
Indsendelsen af en velbegrundet ansøgning til Den Lokale Aktions Gruppe Djursland, i daglig tale kaldet LAG, gav positivt resultat.

Forsamlingshuset blev bevilget hele det beløb som der blev ansøgt. Det er meget glædeligt for det gamle hus trænger som bekendt i meget høj grad til et par (mindst) kærlige hænder. Det betyder selvsagt også rigtig meget arbejde dels at få det hele sat på skinner, dels at få det hele udført.

Læs hele nyhedsbrevet her


Nyhedsbrev Maj 2011.

Nedenstående er første afsnit i det der skal blive, hvis du ønsker det, et tilbagevendende besøg i din mailbox.

Bestyrelsen er øget med to medlemmer i forhold til tidligere. Forøgelsen skete via en vedtægtsændring i forbindelse med generalforsamlingen, hvor ændringsforslaget blev vedtaget enstemmigt.

Der er mange planer om aktiviteter i spil. Alle med henblik på at opfylde foreningens formål som bl.a. taler om udvikling af et forum som inspirerer til dynamisk og givende samvær.

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhedsbreve 2014

Download nyhedsbreve 2011


nyhedsbrev_maj_2011.doc
nyhedsbrev_maj_2011.pdf

nyhedsbrev_august_2011.doc
nyhedsbrev_august_2011.pdf


Download nyhedsbreve 2013

nyhedsbrev_marts_2013.doc
nyhedsbrev_oktober_2013.doc

Download nyhedsbreve 2014
nyhedsbrev_april_2014.doc

Download nyhedsbreve 2015
nyhedsbrev januar 2015.doc

Download nyhedsbreve 2016
nyhedsbrev januar 2016.doc
nyhedsbrev august 2016.doc


Download nyhedsbreve 2018
nyhedsbrev februar 2018.doc
LAS VEGAS DJURS • Fjerupgårde forsamlingshus • Georgsmindevej 7 • 8961 Allingaabro • Telefon: 4283 3477 • kontakt@lasvegasdjurs.dk © 2012 LAS VEGAS